Graag geven wij u een indicatie van onze dienstverlening voor ondernemers en particulieren.

Doordat wij knowhow, efficiency en flexibiliteit en grote betrokkenheid voor u als cliënt kunnen combineren, zijn wij instaat u snel en professioneel van dienst te zijn
Uw informatie behandelen wij vanzelfsprekend vertrouwelijk en op de juiste wijze.
Voor het uitbesteden van uw administratie en belastingaangiften bent u bij ons aan het goede adres.
Heeft u plannen om een eigen bedrijf te beginnen of bent u al bezig met het opzetten daarvan?
Wij hebben de kennis in huis en zijn u hierbij graag van dienst.

De administratie
Naast het feit dat het voeren van een adequate administratie verplicht is heeft u de mogelijkheid om met behulp van de administratie een goed financieel inzicht te krijgen in uw onderneming.
Hoewel iedere ondernemer wel iets afweet van boekhouden is het voeren van een administratie meer dan alleen maar boekhouden.
Daarnaast levert het uitbesteden van uw administratie u kostbare tijdwinst, en kunt u zich volledig richten op uw belangrijkste activiteiten.
Ook kunnen wij voor u de facturatie, debiteuren- en crediteuren administratie verzorgen of betalingen voor u verrichten.

Salarisadministratie
A&BW onderscheidt zich ten opzichte van andere aanbieders door volledig naar uw wensen en eisen een salarisadministratie aan te bieden.
Voor u als ondernemer is het van groot belang dat de verwerking van de door u aangeleverde mutaties uiterst secuur en betrouwbaar met behulp van het geautomatiseerde salarissysteem geschiedt.
U kunt periodiek beschikken over de salarisspecificaties.
Tevens verzorgen wij voor u de maandelijkse aangiften loonheffing, het aan- en afmelden van personeel bij de belastingdienst.
Jaarlijks worden de jaaropgaven voor de belastingdienst/bedrijfsvereniging verzorgd.

Belastingen
Hoe graag u misschien zou willen, u ontkomt niet aan belastingaangiften. Of het nu gaat om inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting of loonheffing, ondernemer of particulier, wij kunnen alles voor u verzorgen.
Wij zijn in staat om de fiscale wetgeving voor u optimaal in uw voordeel te laten werken.
Ook indien u het niet eens bent met een aanslag kunnen wij voor u bezwaar maken.
Voor eerder ingediende aangiften en opgelegde aanslagen die niet correct blijken, of waarin niet alle fiscale mogelijkheden zijn benut kunnen wij altijd nog een bezwaar- of verzoekschrift indienen.

Startende ondernemer
Wij kunnen u als startende ondernemer begeleiden en met u alle stappen doorlopen die u als ondernemer moet doen om uw bedrijf op te starten.
Het kiezen van een ondernemingsvorm zoals eenmanszaak, firma of BV en het opstellen van een ondernemingsplan is voor ons gesneden koek.
Ook indien u problemen ondervindt bij bepaalde instanties en voor de aanmelding bij de belastingdienst kunt u bij ons terecht.
Als startende ondernemer kunt u bij ons terecht tegen een tijdelijk gereduceerd tarief.

Particulieren
Als particulier moet u jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting indienen.
Vaak ziet u door de ingewikkelde fiscale wetgeving door de bomen het bos niet meer.
Wij kunnen uw aangifte inkomstenbelasting jaarlijks geautomatiseerd verzorgen,
en dit al vanaf ? 50,- per aangifte.
Ook wanneer u in de loop van het jaar een woning hebt gekocht en u daarvoor kosten heeft gemaakt, zoals taxatiekosten, notariskosten en afsluitprovisie is het mogelijk een voorlopige teruggave aan te vragen. Hierbij kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn.